Top

Vitaliteit in Bedrijf QuickScan

Vraag hem hier gratis aan

De Nederlander wordt steeds ongezonder. Te weinig beweging, te veel stress, ongezond eten, te zwaar en steeds meer burn-out gerelateerde klachten. Onderzoeken tonen aan dat een slechte leefstijl invloed heeft op hart- en vaat ziektes, bepaalde vormen van kanker, spijsvertering problemen (maag, lever, darm) en diabetes type 2. Zie hieronder de zorgwekkende getallen.

Cijfers die ook invloed hebben op jouw medewerkers en organisatie. Want medewerkers zijn het belangrijkste bedrijfskapitaal en daar moet je zuinig op zijn. Zeker in deze tijd is het van groot belang dat medewerkers gezond en vitaal blijven of worden. Om te kijken op welk vlak er verbeteringen mogelijk zijn en je ondersteuning kunt geven hebben we de bedrijfsvitaliteitsscan ontwikkeld.

Wij kunnen snel en effectief voor je uitzoeken hoe het met jouw medewerkers gesteld is en brengen dit overzichtelijk in beeld. Ook kunnen we dit voor je vergelijken met andere organisaties.

Wil je weten hoe?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op en leggen uit hoe we te werk gaan. Gratis en vrijblijvend!

QuickScan aanvragen

    Ik ga akkoord met de Privacy & Cookie Policy van Tsuru