Top

Bedrijfspersoonlijkheid & Leefstijl Rapport

Als werkgever ontvangt u het Bedrijfspersoonlijkheid & Leefstijl Rapport. Dit boekwerk bestaat uit de dwarsdoorsneden van de profielen van uw medewerkers, waarmee u een overzichtelijk en gedetailleerd overzicht heeft van alle variabelen die het succes van uw medewerkers en daarmee uw organisatie bepalen.

Zo krijgt u te zien hoe het binnen uw organisatie gesteld is met het geluk, de gezondheid en de motivatie van uw medewerkers, maar ook hoe het ervoor staat op de vijf leefstijlgebieden Voeding, Bewegen, Stress, Slaap en Ambitie. Daarnaast krijgt u een overzicht van de verdelingen van persoonlijkheidskenmerken. In het rapport worden waar mogelijk dwarsdoorsnedes gemaakt, bijvoorbeeld per afdeling of locatie.

Per doorsnede moeten er wel minstens 20 deelnemers zijn om privacy te kunnen garanderen. Naast alle resultaten bevat het Bedrijfspersoonlijkheid & Leefstijl Rapport verdiepende informatie die helpt de resultaten te duiden. Alle bevindingen worden gebundeld in een fysiek rapport van ongeveer 40 pagina’s, dat de werkgever ontvangt. De privacy van alle deelnemers blijft te allen tijde 100% gewaarborgd.

Share