Top

Persoonlijkheid & Leefstijl Scan

Pas als je weet hoe je gezondheid ervoor staat, kun je werken aan vooruitgang. De Persoonlijkheid & Leefstijl Scan is de nulmeting van Tsuru. Door middel van wetenschappelijk gevalideerde vragenlijsten op de 5 leefstijlgebieden en op persoonlijkheid, gezondheid en geluk, leren we de medewerker kennen. Met deze informatie stellen we een uitgebreid rapport samen, met daarin een samenvatting van alle bevindingen in ongeveer 50 pagina’s. Voor ieder gebied krijgt men een profiel met informatie die specifiek ingaat op individuele behoeften, zodat er bewustwording en inzicht in gewoontes ontstaat.

Medewerkers ontvangen dagelijks adviezen in de vorm van een vlog of een blog, op het door hen gekozen leefstijlgebied en op de gebieden gezondheid, geluk en motivatie. Om ook op fysiek gebied gezond te blijven is er de Tsuru Work-out App. Deze is onderdeel van de integrale coaching. Binnen deze app ontvangt men beweegadvies, gespecificeerd op geslacht, gewicht en ervaringsniveau. Om ook voeding zo goed mogelijk af te kunnen stemmen op een gezonde leefstijl biedt de Coaching App recepten op maat aan van het Voedingscentrum. Om mensen dagelijks op de hoogte te houden en de coaching onder de

Alle profielen en verdiepende informatie zijn geschreven door ons team van wetenschappers en experts, en zijn daarmee altijd gebaseerd op de laatste wetenschappelijke bevindingen.

Wat staat er in het PLS?

  • Achtergrondinformatie over geluk, gezondheid en motivatie
  • Een persoonlijke Happiness, Health & Motivation score
  • Een persoonlijkheidsprofiel op basis van de Big Five persoonlijkheidseigenschappen
  • Een profiel voor 5 leefstijlgebieden: Voeding, Bewegen, Slaap, Stress en Ambitie
  • Verdiepende, persoonlijk relevante informatie en blogs
  • BMI profiel en vergelijking met anderen met gelijke kenmerken
  • BMR uitleg, dieet- en beweegadvies op basis van kcal per dag
  • Een kleurprofiel ter verduidelijking van het persoonlijk profiel

Het rapport wordt aangeboden als digitaal product, maar kan ook als fysiek exemplaar bij de medewerker thuis worden bezorgd. De privacy van alle deelnemers blijft te allen tijde 100% gewaarborgd.

Neem voor prijzen en aanvullende informatie contact op met ons salesteam.

Share