Top

Team Tsuru

Onder de noemer: “Op naar de top” lanceert vitaliteitsbedrijf Tsuru een nieuw initiatief om talenten nog beter te laten presteren en te helpen hun doelen te realiseren.
Naast financiële ondersteuning wordt er individuele coaching en begeleiding aangeboden in de vorm van diverse leefstijl experts en wetenschappers.

Ook kunnen de talenten de persoonlijke adviesrapporten en de leefstijl coaching App van Tsuru gebruiken om via een maatwerk programma inzicht en advies te krijgen over de verschillende leefstijlgebieden; voeding, slaap, stress, bewegen, ambitie. Alles gebaseerd op basis van de eigen individuele persoonlijkheidseigenschappen.

Belang gezonde leefstijl
“Of je nu thuis bent, op het werk moet presteren of topsporter bent, een gezonde leefstijl is enorm belangrijk voor optimale prestaties en het verkrijgen of behouden van een goede gezondheid. Als jong bedrijf vinden we het fijn dat we een gevarieerd team van ambitieuze sporters kunnen helpen hun doelen te bereiken. Daarnaast zorgen we voor verbinding, contact en kennisoverdracht tussen de verschillende disciplines,” aldus Toine Bax van Tsuru  

Mooie mix van sporters en leefstijl experts
Het talenten team bestaat uit een verscheidenheid aan atleten. Zeilster Maxime Jonker, turner Casimir Schmidt, mogul-skister Janneke Berghuis, shorttrack broertjes Jens en Melle van ‘t Wout en para-sprintster Kimberly Alkemade. Een mooie mix van zomer en wintersporters.
Het team is door middel van een exclusieve samenwerking met sport marketing bureau Sport Stories opgezet. Het belooft een mooi jaar te gaan worden met grote events op de kalender; o.a. het EK en WK in de Laser Radial klasse, het WK turnen, diverse World Cups in het shorttrack en mogul ski en natuurlijk de Olympische winterspelen in februari.

“We zijn erg blij met de oprichting van dit nieuwe team. Op deze manier worden wij gesteund buiten de KNSB om en kunnen we onze ervaringen en vragen delen met het team maar ook met de experts van Tsuru. Wij kijken erg uit naar deze samenwerking” zeggen Jens en Melle van ’t Wout.