Top

Bedrijfspersoonlijkheid & Leefstijl Rapport

Als werkgever ontvang je het Bedrijfspersoonlijkheid & Leefstijl Rapport. Dit boekwerk bestaat uit de dwarsdoorsneden van de profielen van jouw medewerkers, waarmee je een overzichtelijk en gedetailleerd overzicht hebt van alle variabelen die het succes van jouw medewerkers en daarmee jouw organisatie bepalen.

Zo krijg je te zien hoe het binnen jouw organisatie gesteld is met de gezondheid, het geluk en de motivatie van jouw medewerkers, maar ook hoe het ervoor staat op de vijf leefstijlgebieden Voeding, Bewegen, Stress, Slaap en Ambitie. Daarnaast krijg je een overzicht van de verdelingen van persoonlijkheidskenmerken. In het rapport worden waar mogelijk dwarsdoorsnedes gemaakt, bijvoorbeeld per afdeling of locatie.

Per doorsnede moeten er wel minstens 20 deelnemers zijn om privacy te kunnen garanderen. Naast alle resultaten bevat het Bedrijfspersoonlijkheid & Leefstijl Rapport verdiepende informatie die helpt de resultaten te duiden. Alle bevindingen worden gebundeld in een fysiek rapport van ongeveer 40 pagina’s, dat de werkgever ontvangt. De privacy van alle deelnemers blijft te allen tijde 100% gewaarborgd.

Interesse?

    Ik ga akkoord met de Privacy & Cookie Policy van Tsuru