Top

Tsuru Coaching App

Gezonde fysieke en mentale gewoontes worden niet zomaar van de ene op de andere dag opgenomen. Met gepersonaliseerde coaching over een langere periode, die ook nog eens leuk is in gebruik, kan dit wel. De Coaching App van Tsuru coacht medewerkers persoonlijk en dagelijks op 5 leefstijlgebieden. Door middel van wetenschappelijk gevalideerde vragenlijsten leren we je kennen. Dat gebeurt op een laagdrempelige en leuke manier, en de vragenlijsten kunnen op verschillende tijdstippen gestopt en weer hervat worden. Daarna hebben we alle benodigde informatie om de coaching te starten, uiteraard met 100% behoud van privacy. Via de Coaching App worden voortgangsvragen gesteld. Aan de hand van de antwoorden wordt de coaching nog verder gepersonaliseerd. Op deze manier wordt de coaching continu aangepast, aan de behoefte op dat moment.

Medewerkers ontvangen dagelijks adviezen in de vorm van een vlog of een blog, op het door hen gekozen leefstijlgebied en op de gebieden Gezondheid, Geluk en Motivatie. Om ook op fysiek gebied gezond te blijven is er de Tsuru Work-out App. Deze is onderdeel van de integrale coaching. Binnen deze app ontvangt men beweegadvies, gespecificeerd op geslacht, gewicht en ervaringsniveau. Om ook voeding zo goed mogelijk af te kunnen stemmen op een gezonde leefstijl biedt de Coaching App recepten op maat aan van het Voedingscentrum. Om mensen dagelijks op de hoogte te houden en de coaching onder de aandacht te houden, worden er pushberichten gestuurd.

Daarnaast biedt de app enorm veel mogelijkheden aan om verdieping op het gebied van gezondheid te zoeken. Naast de coaching is er een dagelijkse nieuwsrubriek met gezondheidsnieuws, een blogrubriek met lange verdiepende blogs over de leefstijlgebieden, quizvragen met leuke feiten over allerlei gezondheidsonderwerpen, tips van de week, en nog veel meer…

Neem voor prijzen en aanvullende informatie contact met ons op.

    Ik ga akkoord met de Privacy & Cookie Policy van Tsuru