073 - 68 48 401

Boxtelseweg 26 5261 NE Vught Nederland

Top

Zet nu de eerste stap naar een gezonde organisatie

Dé tool voor gezonde, gelukkige en gemotiveerde medewerkers

Een te hoge werkdruk, slaapproblemen en stress zijn belangrijke veroorzakers van verzuim. Dit heeft direct effect op de gezondheid en productiviteit van medewerkers, zowel op het werk als thuis. Tsuru is dé tool om op een integrale manier het welzijn van medewerkers te bevorderen.

Tsuru stimuleert gezonde leefstijlgewoontes en maakt medewerkers zowel fysiek als mentaal gezonder en gelukkiger. In de Tsuru App worden ze aan de hand van hun unieke persoonlijke profiel gecoacht via 6 leefstijlgebieden: slaap, voeding, stress, ambitie, persoonlijkheid en bewegen.

Hoe medewerkers zich voelen, wordt real-time inzichtelijk gemaakt voor het management via het unieke Tsuru Dashboard. Met behoud van privacy.

Tsuru coaching

Dé tool voor gelukkige, gezonde en gemotiveerde medewerkers

Tsuru wil gezondheid en geluk voor iedereen toegankelijk maken. Dit doen we door het samenbrengen van technologische innovatie en psychologie- en leefstijl wetenschappen, waarbij elke medewerker als geheel wordt bekeken.

Voor de medewerker

Tsuru geeft jou als medewerker een uniek coachingstraject, dat afgestemd is op je specifieke behoeften en persoonlijkheid. Wekelijks ontvang je in de Tsuru App kleine adviezen op maat, blogs en vlogs die aanzetten tot gezondere keuzes, en passen bij persoonlijke doelen.

Na een week ontvang jij als werknemer een Persoonlijkheid & Leefstijl Scan. Dit is een handig en compleet overzicht met een uniek, uitgebreid en persoonlijk profiel van jezelf en bijbehorende achtergrondinformatie. Daarnaast spaar je Power Coins door gebruik te maken van de Tsuru App. Dit zet aan tot meer motivatie om doelen te behalen en ook vol te houden.

Dit alles maakt Tsuru de meest complete manier om in kleine stappen te werken aan een gezonde en gelukkigere versie van jezelf.

De Persoonlijkheid & Leefstijl Scan

Een persoonlijk rapport voor medewerkers

Medewerkers vullen gevalideerde vragenlijsten in voor de 6 leefstijlgebieden. Elke Tsuru gebruiker ontvangt daarna een persoonlijk rapport met verdiepende informatie en adviezen, opgesteld door ons team van experts. In dit rapport wordt uitgebreid ingegaan op de verschillende leefstijlgebieden, toegespitst op het individu. Voor ieder gebied krijgt de medewerker een persoonlijk profiel met informatie die heel specifiek ingaat op individuele behoeften. Denk aan specifieke slaap-, stress en bewegingsadviezen, met als doel het verkrijgen van meer bewustwording en inzicht in gewoontes.

‘Met de Persoonlijkheid & Leefstijl Scan krijgen je medewerkers meer inzicht in gedragsverandering en handvatten om dit te realiseren’

Wat staat er in het PLS?

 • Achtergrondinformatie over geluk, gezondheid en motivatie
 • Een persoonlijke Happiness, Health & Motivation score
 • Een persoonlijkheidsprofiel op basis van de big 5 persoonlijkheidseigenschappen
 • Een profiel voor 5 leefstijlgebieden: Voeding, Beweging, Slaap, Stress en Ambitie
 • Verdiepende, persoonlijk relevante informatie en blogs
 • BMI profiel en vergelijking met anderen met gelijke kenmerken
 • BMR uitleg, dieet- en beweegadvies op basis van Kcal per dag
 • Een kleurprofiel ter verduidelijking van het persoonlijk profiel

Het rapport wordt aangeboden als digitaal product, maar kan ook als fysiek exemplaar bij de medewerker thuis worden bezorgd.

Voordelen

Dé tool voor gelukkige, gezonde en gemotiveerde medewerkers

Tsuru is er voor de medewerker. Wij bieden een integrale aanpak die medewerkers gezonder, gelukkiger en gemotiveerder maakt. Medewerkers krijgen psychologische coaching op het gebied van voedingbewegingslaapambitiestress en persoonlijkheid om zo stapsgewijs te leren het beste uit zichzelf te halen. Thuis en op het werk.

Tsuru brengt een positieve gedragsverandering teweeg door vaardigheden aan te leren die bijdragen aan een gezonde leefstijl en ambitie op de werkvloer. Dit is direct terug te zien in een toename van motivatie en productiviteit en een afname in verzuim.

Voordelen voor jou als werkgever:

 • Real-time management informatie over werknemer welzijn
 • Gezonde en vitale medewerkers
 • Vermindering zichtbaar en verborgen verzuim
 • Profilering organisatie als goede werkgever
 • Verdien de kosten in één jaar terug
 • Door de integrale aanpak (voeding, beweging, slaap, ambitie, stress en persoonlijkheid) geen losse oplossingen meer nodig
 • Duurzame gedragsverandering door psychologische coaching op basis van de persoonlijkheid
 • Volledig digitaal en toch 100% persoonlijk

Dashboard

Geluk, gezondheid en motivatie real-time in beeld voor de werkgever

Geluk, gezondheid en motivatie van medewerkers hebben direct invloed op hun creativiteit, flexibiliteit, loyaliteit, inzet en productiviteit. Thuis én op het werk. Dit heeft invloed op de lange termijn, maar ook gewoon op vandaag.

Tsuru maakt de fysieke en mentale gezondheid van medewerkers real-time inzichtelijk voor het management via het Tsuru Dashboard. De antwoorden op de dagelijkse vragen zoals ‘Hoe voel je je?’ en ‘Heb je zin in je werkdag?’ worden direct in het Dashboard weergegeven en zijn over langere tijd te volgen. Ook de antwoorden op de voortgangsvragen zijn in het Dashboard te zien. Zo krijg je als werkgever snel inzicht in de werknemerstevredenheid en betrokkenheid, en kun je, al of niet per afdeling, proactief reageren om het geluk, gezondheid en motivatie te verbeteren.

De resultaten per afdeling, vestiging of andere gewenste selectie worden overzichtelijk gepresenteerd in het Dashboard en zijn volledig geanonimiseerd. Om de privacy van werknemers te waarborgen, kan het Dashboard pas resultaten tonen vanaf 20 deelnemers.

‘Ik heb het gevoel dat men minder gemotiveerd is op een bepaalde afdeling. Met Tsuru kan ik achterhalen of dat ook zo ervaren wordt. Om vervolgens stappen te kunnen ondernemen’.

Het Tsuru Dashboard, met vragenlijsten en dwarsdoorsnedes op maat

Het Tsuru Dashboard sorteert deelnemers op basis van geslacht, locatie en afdeling. Hiermee kunnen standaard selecties worden gemaakt. Deze zijn naar behoefte uit te breiden. Heb je als bedrijf of organisatie specifieke vragen? Dan kunnen deze aan de vragenlijst in de Tsuru App worden toegevoegd, waarna de data in een customized dashboard wordt weergegeven.

Medewerkers belonen

Motiveer medewerkers

Uit onderzoek blijkt dat gezonde gewoontes beter worden vastgehouden als er een beloning tegenover staat. Dat geldt natuurlijk ook voor werknemers. Tsuru laat ze niet alleen aan hun eigen gezondheid werken met de Tsuru App, maar biedt gelijktijdig ook de mogelijkheid om Power Coins te sparen. Deze kunnen worden verzilverd voor leuke beloningen.

Hoe werkt het?

Werknemers sparen Power Coins door gebruik te maken van de Tsuru App. Als de werkgever hiervoor kiest kunnen Power Coins verzilverd worden. Het bedrag dat maandelijks opzij wordt gezet voor medewerkers is dan nader te bepalen. Dit kan tot wel €25 euro per maand oplopen! Werknemers ontvangen Power Coins in de Tsuru App voor diverse handelingen, zoals een opdracht accepteren, dagelijkse- en wekelijkse vragen beantwoorden of een blog lezen.

Wat levert het mij op?

De werkgever heeft een werknemer die nóg gemotiveerder is om aan zijn of haar eigen gezondheid en geluk te werken, en de werknemer kan Power Coins verzilveren voor een beloning.

Zo blijft het voor iedereen leuk om met gezondheid bezig te zijn.

‘Ik heb het gevoel dat men minder gemotiveerd is op een bepaalde afdeling. Met Tsuru kan ik achterhalen of dat ook zo ervaren wordt. Om vervolgens stappen te kunnen ondernemen’.

Gezond en gelukkig op een manier die bij jou past

Dit is Tsuru

Succesvol zijn, fitter worden en de mate van energie hangen allemaal samen met gewoontes en gedrag. Waarom maken medewerkers bepaalde keuzes ten aanzien van bewegen, voeding, slaap, stress en ambitie? Er is bewustzijn nodig om gezonde keuzes te maken. Daarvoor zijn de juiste adviezen en vaardigheden van belang. Met Tsuru krijgen medewerkers unieke gepersonaliseerde coaching, zodat ze kunnen werken aan gezondheidsdoelen om zo duurzame, nieuwe gewoontes te kunnen ontwikkelen.

‘‘Een realistisch zelfbeeld is essentieel voor gedragsverandering richting gezondheid en geluk. Daarom is de persoonlijkheid van een deelnemer het uitgangspunt van alles wat we doen binnen Tsuru.’’ – Jessy Brouwers, Klinisch Psycholoog/Co-founder

Voor wie is Tsuru?

Dé tool voor gelukkige, gezonde en gemotiveerde medewerkers

Tsuru is voor iedereen die zijn of haar gezondheid en leefstijl wil verbeteren. Binnen organisaties is Tsuru geschikt voor:

Medewerkers
Beter slapen, beter om kunnen gaan met stress, meer energie hebben, zelfverzekerder zijn? Als medewerker ben je de spil van een organisatie. Het is daarom van groot belang dat je je mentaal en fysiek goed voelt. Hierdoor kom je beter tot je recht, op het werk, maar ook thuis. Met de Tsuru App werk je waar en wanneer je maar wilt aan je gezondheid en geluk.

HR afdelingen
Vitale medewerkers die nu en in de toekomst goed inzetbaar zijn? Daarvoor wil je het welzijn en de motivatie van medewerkers op een efficiënte manier meten en bijsturen, zonder dat daarbij de privacy van medewerkers in gevaar komt. Met het Tsuru Dashboard heb je als (HR) Manager op elk moment inzicht in het welzijn van medewerkers. Op deze manier kan bijgestuurd worden waar nodig, en is het meteen duidelijk waar behoeftes liggen op het gebied van bijvoorbeeld het vitaliteitsaanbod.

Chief Executive Officers
Als bestuurder wil je overzicht houden en weten wat er werkelijk speelt op alle niveaus van de organisatie. Meer vat krijgen op verzuim is nodig, net als het voorkomen ervan. Ook wil je op de hoogte blijven van actuele knelpunten. Tsuru houdt deze ontwikkelingen in de gaten en laat ze zien in het Tsuru Dashboard, zodat hoge kosten door bijvoorbeeld burn-outs voorkomen kunnen worden.

Wat levert Tsuru op?

Voor bedrijven
Gezondheid en vitaliteit zijn brandstof voor succesvolle organisaties, en bepalend voor het werkgeversimago. Uit onderzoek blijkt dat elke euro die een organisatie investeert in het welzijn van medewerkers, minimaal 3 euro oplevert. Tsuru verhoogt niet alleen de fysieke en mentale gezondheid van medewerkers, maar ook de productiviteit en betrokkenheid. Daardoor ontstaat minder absenteïsme en presenteïsme, meer loyaliteit en minder verloop.

Voor medewerkers
Tsuru biedt medewerkers persoonlijke, dagelijkse en online coaching op gedragsverandering. Het doel? Meer energie, fitter en gezonder worden, beter kunnen omgaan met stress, meer werkplezier en controle! Hierdoor kunnen medewerkers persoonlijke doelen bereiken en volhouden.

Privacy

Deelnemers van Tsuru moeten zich absoluut veilig voelen bij het gebruik van de Tsuru producten. Bij Tsuru respecteren en garanderen we daarom de privacy en veiligheid van gegevens van de deelnemer voor 100%.

Onder meer door middel van ‘end-to-end encryption’, certificaten en ‘two-tier authentication’ zorgen we ervoor dat gegevens van deelnemers niet toegankelijk zijn voor onbevoegden.

We garanderen dat alle gebruikers anoniem zijn en blijven gedurende het gebruik van de Tsuru producten. Ook na gebruik van de Tsuru producten blijft privacy gewaarborgd, en worden gegevens van deelnemers gearchiveerd en van persoonsgegevens ontdaan.

Binnen het Tsuru Dashboard zijn er verschillende selecties te maken per afdeling of vestiging, maar nooit zullen gegevens te herleiden zijn naar individuen. Voor het Tsuru Dashboard geldt dat gegevens pas inzichtelijk zijn bij selecties vanaf 20 deelnemers. Zo blijven deelnemers anoniem.

Alle persoonsgegevens die Tsuru ontvangt, worden verwerkt zoals de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming dat voorschrijft. De uitgangspunten die we daarbij hanteren staan omschreven in onze privacy en cookie policy en in onze gebruiksvoorwaarden.

Voordelen

Lichamelijk

Meer gezondheid, geluk en motivatie

Overzicht

Tsuru bekijkt een medewerker als geheel: voeding, bewegen, stress, slaap, ambitie en persoonlijkheid

Inzicht

Inzicht in bepaalde gewoontes door middel van een uniek profiel en Personality & Lifestyle Scan

Beloning

Met Power Coins sparen voor leuke cadeaus

Doelen

Persoonlijke doelen bereiken door middel van persoonlijke coaching

Digitaal

Volledig digitaal en gebruiksvriendelijk

Features van Tsuru

Power Coins sparen

Dagelijks Power Coins sparen gebeurt bijna vanzelf en werkt heel motiverend. Kies ervoor om deze Power Coins te laten verzilveren voor een beloning.

Persoonlijk profiel

Na het invullen van vragenlijsten, krijgen werknemers een persoonlijk profiel van waaruit ze worden gecoacht. Na een week ontvangen ze een uitgebreid persoonlijke Persoonlijkheid & Leefstijl Scan.

Vragen

Werknemers beantwoorden in de App dagelijkse vragen zoals ‘Heb je zin in je werkdag?’ en wekelijkse voortgangsvragen zoals ‘Hoe heb je je deze week gevoeld?’Dit creëert bewustzijn en levert relevante informatie op voor het management. Ook is het mogelijk om bedrijfsspecifieke vragen te gebruiken.

Tsuru Meter

Geluk, motivatie en gezondheid meten kan heel eenvoudig en snel met scores uit de dagelijkse en wekelijkse vragen.

Dagelijkse newsfeed

Een dagelijkse update van het belangrijke (inter)nationale nieuws in gezondheid, werk, stress en geluk.

Implementatie programma

Wij helpen Tsuru succesvol te introduceren binnen de organisatie, zodat veel medewerkers het gaan gebruiken.

Neem contact op

Stay motivated!


Ik ga akkoord met de Privacy & Cookie Policy van Tsuru