Top

Duurzame inzetbaarheid werknemers

Duurzame inzetbaarheid werknemers

Gelukkige werknemers zijn productieve werknemers. Daarnaast zijn gezonde werknemers ook productiever dan hun ongezonde collega’s. Door de duurzame inzetbaarheid van medewerkers te verbeteren, kan deze productiviteit dus flink toenemen. Daarnaast zorgt het voor minder verzuim onder werknemers, wat een organisatie veel geld kan besparen. Daarom richt Tsuru zich op de duurzame inzetbaarheid van medewerkers te verbeteren. Dat doen we door werknemers te coachen op zes leefstijlgebieden: Persoonlijkheid, Voeding, Slaap, Stress, Bewegen en Ambitie. Tsuru zorgt dat werknemers meer bewustwording krijgen betreffende deze zes leefstijlgebieden. Zo kunnen zij werken aan onze drie belangrijke pijlers: Geluk, Gezondheid en Motivatie. Deze pijlers zijn cruciaal om de duurzame inzetbaarheid van werknemers te verbeteren.

logo-tsuru-minimal

Duurzame inzetbaarheid van werknemers coachen door software

Tsuru coacht werknemers met behulp van onze Tsuru App. Deze app biedt uitdagingen en adviezen aan, gericht op de bovengenoemde leefstijlgebieden. Werknemers kiezen zelf voor één van de vijf leefstijlgebieden waar zij coaching op willen ontvangen (het leefstijlgebied Persoonlijkheid staat los van coaching). Door dagelijkse interactie met onze software, gericht op de duurzame inzetbaarheid van werknemers verbeteren, zien u en het personeel binnen korte tijd verbetering in gezondheid, motivatie en geluk. De app biedt daarnaast ook andere relevante features. Zo vinden werknemers hier relevante blogs, vlogs, podcasts, en wordt het laatste nieuws op het gebied van gezondheid aangeboden.

Onze oplossingen

Onze oplossingen

Een compleet pakket voor meer motivatie en geluk

Tsuru Coaching App

Tsuru wil gezondheid en geluk voor iedereen toegankelijk maken. Dit doen we door het samenbrengen van technologische innovatie en psychologie- en leefstijlwetenschappen, waarbij elke medewerker als geheel wordt bekeken.

Uniek coachingstraject

Sparen voor Power Coins

Wekelijks kleine adviezen op maat

Afgestemd op je specifieke behoeften en persoonlijkheid

Wekelijks blogs en vlogs die aanzetten tot gezondere keuzes

Na een week ontvang jij als medewerker een Persoonlijkheid & Leefstijl Scan

De Persoonlijkheid & Leefstijl Scan

Medewerkers vullen gevalideerde vragenlijsten in voor de 6 leefstijlgebieden. Elke Tsuru gebruiker ontvangt daarna een persoonlijk rapport met verdiepende informatie en adviezen, opgesteld door ons team van experts.

Een persoonlijkheidsprofiel

Een profiel voor 5 leefstijlgebieden

Verdiepende, persoonlijk relevante informatie en blogs

Een persoonlijke Happiness, Health & Motivation score

Achtergrondinformatie over geluk, gezondheid en motivatie

BMI profiel en vergelijking met anderen met gelijke kenmerken

Persoonlijk Leefstijl Advies

Het Persoonlijk Leefstijl Advies is een rapport dat een perfecte aanvulling is op de Persoonlijkheid & Leefstijl Scan. Ons adviesrapport is gericht op iedere gebruiker op maat gemaakte adviezen geven over de zes leefstijlgebieden: persoonlijkheid, voeding, bewegen, stress, slaap en ambitie.

Adviezen die echt werken

Ontvang adviezen die bij je passen

Persoonlijkheid van de gebruiker als rode draad

Inhoud wetenschappelijk onderbouwd en actueel

Vormgegeven door een team van wetenschappers en experts

Bedrijfspersoonlijkheid & Leefstijl Rapport

Het Bedrijfspersoonlijkheid & Leefstijl Rapport geeft een uitgebreid overzicht van het welzijn van uw medewerkers, binnen uw organisatie. Op basis van de gegevens die medewerkers invullen in hun eigen Persoonlijkheid & Leefstijl Scans worden overzichtelijke dwarsdoorsnedes gemaakt die concrete informatie verschaffen.

Concrete en duidelijke informatie

Alle bevindingen worden gebundeld

Inzichtelijk overzicht van uw organisatie

Verdiepende informatie die helpt de resultaten te duiden

Leefstijlgebieden of geluk, gezondheid en motivatie vergelijken

Tsuru Dashboard

Geluk, gezondheid en motivatie van medewerkers hebben direct invloed op hun creativiteit, flexibiliteit, loyaliteit, inzet en productiviteit. Thuis én op het werk. Dit heeft invloed op de lange termijn, maar ook gewoon op vandaag.

Antwoorden op de voortgangsvragen

Resultaten per afdeling, vestiging of andere gewenste selectie

Snel inzicht in de medewerkerstevredenheid en betrokkenheid

Fysieke en mentale gezondheid van medewerkers real-time inzichtelijk

De antwoorden op de dagelijkse vragen direct in het Dashboard weergegeven

Medewerkers belonen

Uit onderzoek blijkt dat gezonde gewoontes beter worden vastgehouden als er een beloning tegenover staat. Dat geldt natuurlijk ook voor medewerkers. Tsuru laat ze niet alleen aan hun eigen gezondheid werken met de Tsuru App, maar biedt gelijktijdig ook de mogelijkheid om Power Coins te sparen. Deze kunnen worden verzilverd voor leuke beloningen.

Gemotiveerde medewerkers

Power Coins kunnen verzilverd worden

Gezondheid blijft leuk voor iedereen

Sparen voor Power Coins

Wat levert Tsuru de werkgever op?

Mentaal en fysiek gezonde medewerkers die het beste uit zichzelf kunnen halen. Tsuru heeft de tools om dit voor elkaar te krijgen, op een duurzame, integrale en wetenschappelijk onderbouwde manier met volledig behoud van privacy

Medewerkers die lekker in hun vel zitten

Gezonde en gelukkige medewerkers zijn tot 20% productiever, zijn tot 50% minder vaak ziek en tot 100% meer gemotiveerd dan ongezonde en ongelukkige medewerkers.

De kosten van verzuim reduceren

Elke euro geïnvesteerd in (digitale) ziekteverzuim reductie levert tussen de 2,5 en 9 euro op.

Goed werkgeverschap uitdragen

Wordt een nog betere werkgever door medewerker welzijn integraal aan te pakken met Tsuru.

Inzicht in medewerker welzijn

Met de technologie van Tsuru krijgt u inzicht in medewerker welzijn, zonder dat de privacy in het gedrang komt.

De 6 leefstijlgebieden

Tsuru biedt integrale coaching op 5 leefstijlgebieden, op basis van persoonlijkheid

Voeding_ico_trans
Voeding
Bewegen_ico_trans
Bewegen
Motivatie_ico_trans
Ambitie
Persoonlijkheid_ico_trans
Persoonlijkheid
Slaap_ico_trans
Slaap
Stress_ico_trans
Stress

Tsuru Coaching App

Een coachingsprogramma gericht op geluk, gezondheid en motivatie

Persoonlijkheid & Leefstijl Scan

Bewustwording is cruciaal als het aankomt op de duurzame inzetbaarheid van werknemers. Los van onze coachingsapp bieden wij alle werknemers ook een uitgebreid persoonlijk rapport aan. Deze wordt samengesteld aan de hand van een aantal vragenlijsten, die de werknemer invult. Met behulp van deze antwoorden geven wij de werknemers uitgebreide uitleg over hun relatie tot de zes leefstijlgebieden. Om deze uitleg zo duidelijk mogelijk te maken, krijgt ook iedere werknemer een cijfer voor elk leefstijlgebied (met uitzondering van Persoonlijkheid). Zo zien ze op een overzichtelijke manier welke leefstijlgebieden goed scoren, en waar ze nog kunnen werken aan verbetering. Dit kan ze helpen een keuze te maken voor het leefstijlgebied waar ze coaching voor willen ontvangen.

Contact

Gratis PLS

De Persoonlijkheid & Leefstijl Scan is het startpunt van de Tsuru Coaching. Het biedt een volledig inzicht in Persoonlijkheid en de leefstijlgebieden Voeding, Bewegen, Slaap, Stress en Ambitie.

Bent u CEO, CFO, vitaliteits- of HR-professional binnen uw organisatie? Dan willen we u graag zelf onze online dienstverlening laten ervaren. Vul uw gegevens in en u ontvangt direct een link naar de vragenlijsten. Wanneer deze zijn ingevuld ontvangt u van ons een gratis exemplaar thuisbezorgd t.w.v. € 49,-.


    Ik ga akkoord met de Privacy & Cookie Policy van Tsuru

    Blog

    Interessante blogs over onze leefstijlgebieden

    Wij werken met Tsuru

    Partners waar we trots op zijn