Top

Het begint met inzicht

Gezondheid, vitaliteit, verbetering van (werk)geluk en reductie van verzuim zijn onderwerpen die dagelijks aanbod komen en steeds belangrijk worden. Gemotiveerde en vitale medewerkers zijn namelijk productiever, verzuimen minder en zijn daarnaast gelukkiger.

Een vitale medewerker voelt zich meer verbonden tot de organisatie waardoor ze net dat stapje extra willen zetten. En in een arbeidsmarkt als deze, wilt u graag uw personeel behouden en verloop tegen gaan. Want wat biedt u meer dan de concurrent?

Precies, u zorgt voor het welzijn van uw medewerker! Dit kan door inzicht te generen op de vitaliteit binnen uw bedrijf. Op deze manier creëert u een oplossing die persoonlijk het beste bij hen past. De medewerker voelt zich gezien en gehoord doordat er wordt ingespeeld op de behoeftes om de vitaliteit te verbeteren en deze te waarborgen. Zo gaat de medewerker met plezier, gemotiveerd en toegewijd naar het werk.

Wat leuk dat u meedoet!

Na het invullen van uw gegevens hieronder, ontvangt u een persoonlijke uitnodiging waarmee u kunt deelnemen aan Gezonde Werkvloer Breda. Vervolgens krijgt een link van de scan toegestuurd en zal er een speciale code voor de medewerkers worden opgesteld zodat de data per bedrijf anoniem verzameld wordt. Daarnaast ontvangt u een voorbeeld email die gebruikt kan worden voor interne communicatie.

Onthoudt dat niets verplicht is en er geen kosten aan zijn verbonden! Tot slot zal uw privacy ten allen tijden worden gewaarborgd. De verzamelde gegevens worden volgens de AVG wet verwerkt.

  Ik ga akkoord met de Privacy & Cookie Policy van Tsuru

  je privacy wordt te allen tijde gewaarborgd.

  Wat krijgt u?

  • Inzicht in uw vitaliteit en die van uw bedrijf;
  • Een analyse betreft de vitaliteit binnen uw bedrijf;
  • Een samenvattend rapport m.b.t. de uitkomst van de scan;
  • Een digitale of fysieke meeting om het rapport te bespreken;
  • Tips & Tricks omtrent de 5 verschillende leefstijlgebieden.

  Haal het maximale uit vitaliteit.