mobile-logo
Top

Heb je een persoonlijk budgetplan (bijvoorbeeld vanuit je gemeente, UWV, zorginstanties of belangenvereniging) dan kunnen de diensten van Tsuru hiervoor in aanmerking komen. Informeer er naar bij je budgetverstrekker.

 • Inzicht

  Persoonlijkheid en Leefstijl Scan (PLS)

  Hoe gaat het ermee? Een vluchtige vraag die vaak even vluchtig beantwoord wordt. Maar hoe gaat het nu écht? Hoe vitaal ben je eigenlijk. Waar zijn er verbeterpunten en op welke leefstijlgebieden scoor je al goed. Een persoonlijk rapport dat gaat over jou…(meer lezen)

  Persoonlijkheid en Leefstijl Scan: 59,50Bestellen
 • Advies

  Persoonlijk Leefstijl Advies rapport (PLA)

  Het Persoonlijk Leefstijl Advies is een aanvulling op de Persoonlijkheid & Leefstijl Scan. Waar de scan gericht is op zelfkennis en bewustwording, is het adviesrapport gericht op het geven van aanvullende adviezen en het creëren van een plan van aanpak om fysiek en mentale gezondheid te verbeteren waar mogelijk…(meer lezen)

  Als je eerder een PLS hebt ontvangen: 96,50Bestellen
  PLS én PLA rapport: 149,50Bestellen
 • Begeleiding

  Digitale coachings app

  In 12 weken naar een gezondere leefstijl. De digitale coachings app geeft op dagdagelijkse basis tips, kleine oefeningen, verdiepende informatie en controleert via voortgangsvragen of je je doelen bereikt…(meer lezen)

  Eén leefstijlgebied / 12 weeks programma voor een individuele leefstijl coaching: 72,50Bestellen
  Eén leefstijlgebied / 12 weeks programma coaching inclusief hardcopy PLS rapport: 129,50Bestellen
  Jaardeelname / persoonlijke coaching op meerdere leefstijlgebieden: 275,00Bestellen
  Jaardeelname / persoonlijke coaching op meerdere leefstijlgebieden inclusief hardcopy PLS rapport: 329,00Bestellen

Hoe werkt het

 • Via deze website kun je de gewenste dienst of diensten bestellen en betalen.
 • De kosten kun je declareren bij je budgetverstrekker en komen ten laste van jouw persoonlijk budget bij je budgetverstrekker (je bent zelf verantwoordelijk voor voldoende ruimte in je budget).
 • Persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor de noodzakelijke doeleinden (oa. opmaken van de factuur, aanmaken en versturen van rapporten en/ of noodzakelijke informatie voor het coachingsprogramma).
 • Resultaten en uitkomsten van de rapporten of coachingsprogramma’s zullen nooit op individuele basis gedeeld worden met andere partijen (dus ook niet aan je budgetverstrekker).
 • Je privacy is 100% gegarandeerd.
 • Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met support@tsuru.nl