mobile-logo
Top

PwC heeft voor jou een aantal mooie en nuttige diensten geselecteerd vanuit het well-being budget. De kosten hiervan kun je declareren bij PwC.

 • Inzicht

  Persoonlijkheid en Leefstijl Scan (PLS)

  Hoe gaat het ermee? Een vluchtige vraag die vaak even vluchtig beantwoord wordt. Maar hoe gaat het nu écht? Hoe vitaal ben je eigenlijk. Waar zijn er verbeterpunten en op welke leefstijlgebieden scoor je al goed. Een persoonlijk rapport dat gaat over jou…(meer lezen)

  Persoonlijkheid en Leefstijl Scan: 59,50Bestellen
  Netto direct declareren
 • Advies

  Persoonlijk Leefstijl Advies rapport (PLA)

  Het Persoonlijk Leefstijl Advies is een aanvulling op de Persoonlijkheid & Leefstijl Scan. Waar de scan gericht is op zelfkennis en bewustwording, is het adviesrapport gericht op het geven van aanvullende adviezen en het creëren van een plan van aanpak om fysiek en mentale gezondheid te verbeteren waar mogelijk…(meer lezen)

  Als je eerder een PLS hebt ontvangen: 96,50Bestellen
  PLS én PLA rapport: 149,50Bestellen
  Netto direct declareren
 • Begeleiding

  Digitale coachings app

  In 12 weken naar een gezondere leefstijl. De digitale coachings app geeft op dagdagelijkse basis tips, kleine oefeningen, verdiepende informatie en controleert via voortgangsvragen of je je doelen bereikt…(meer lezen)

  Eén leefstijlgebied / 12 weeks programma voor een individuele leefstijl coaching: 72,50Bestellen
  Eén leefstijlgebied / 12 weeks programma coaching inclusief hardcopy PLS rapport: 129,50Bestellen
  Jaardeelname / persoonlijke coaching op meerdere leefstijlgebieden: 275,00Bestellen
  Jaardeelname / persoonlijke coaching op meerdere leefstijlgebieden inclusief hardcopy PLS rapport: 329,00Bestellen
  Netto direct declareren / evaluatie achteraf

Hoe werkt het

 • De diensten van Tsuru vallen binnen de Netto Vergoeding. Dit houdt in dat deze kosten (inclusief BTW) ook de kosten zijn die ten laste van je well being worden verrekend (dus zonder de 80% WKR toeslag van een bruto vergoeding).
 • Via deze website kun je de gewenste dienst of diensten bestellen en betalen.
 • Omdat wij persoonlijke rapporten opmaken en toesturen wordt er alleen op basis van vooruitbetaling gewerkt en is er na betaling geen herroepingsrecht mogelijk. Je kunt kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden.
 • Persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor de noodzakelijke doeleinden (o.a. opmaken van de factuur, aanmaken en versturen van rapporten en/ of noodzakelijke informatie voor het coachingsprogramma).
 • Resultaten en uitkomsten van de rapporten of coachingsprogramma’s zullen nooit op individuele basis gedeeld worden met andere partijen (waaronder PwC).
 • Je privacy is 100% gegarandeerd.
 • Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met support@tsuru.nl.