Top

Het begint met inzicht

Bent u een CEO, een HR- of vitaliteitsmanager? Dan ontvangt u van ons een gratis vitaliteitsscan t.w.v. € 49,95. Het enige dat u hoeft te doen is uw gegevens achterlaten en wij sturen u een link waarmee u de vragenlijsten in kunt vullen. U ontvangt uw persoonlijke scan vervolgens gratis thuisgestuurd!

  1. U vult uw gegevens in en ontvangt een persoonlijke uitnodiging om onze vragenlijsten in te vullen.
  2. Wij analyseren uw gegevens en maken een digitaal en fysiek rapport voor u aan.
  3. U ontvangt uw persoonlijke rapport van +/- 50 pagina’s, gratis thuisgestuurd.

  Als binnen uw organisatie genoeg mensen een de vragenlijsten invullen stelt Tsuru een Persoonlijkheid en Leefstijl Bedrijfsrapport op. Daarin zijn de geaggregeerde gegevens van alle deelnemers inzichtelijk gemaakt. Zo heeft u een zeer duidelijk overzicht van alle factoren die productiviteit, werkgeluk en verzuim beïnvloedden en kunt u zeer gericht actie ondernemen.

  Tsuru behandeld alle gegevens met absoluut behoud van privacy. Alle gegevens worden verwerkt volgens de AVG wet.

  De features

  Hoe het werkt

  Medewerkers vullen gevalideerde vragenlijsten in voor de 5 leefstijlgebieden. Elke Tsuru gebruiker ontvangt daarna een persoonlijk rapport met verdiepende informatie en adviezen, wetenschappelijk onderbouwd, opgesteld door ons team van experts.

  Op basis van de antwoorden uit de vragenlijsten worden scores voor de leefstijlgebieden berekend. Voor elk leefstijlgebied is een persoonlijk profiel samengesteld.

  Een geluk-, gezondheid- en motivatiescore wordt berekend aan de hand van beantwoorde vragen op 33 subdoelen met ieder een weging, bepaald door ons team van experts.

  Aan de hand van de big five persoonlijkheidsvragen wordt een profiel samengesteld met uitleg.

  BMI

  Een nauwkeurig BMI profiel wordt samengesteld, met persoon specifieke aanbeveling, persoonlijke ideaal situatie en Nederlands gemiddelde van iemand met gelijke kenmerken.

  Aan de hand van de gegevens wordt de BMR berekend, daaraan gekoppeld krijgt men een persoonlijk calorie inname advies.

  Een persoonlijkheidskleur aan de hand van het DISC model geeft persoonlijkheidseigenschappen weer.