Top

Team Tsuru

Onder de noemer “Op naar de Top” hebben we een samenwerking gestart met een aantal topsporters. Met de Leefstijlexperts van Tsuru vormen we samen Team Tsuru en hebben als doel het hoogst haalbare te bereiken. Voor de sporters is dat Olympisch-, Wereld- of Europees kampioen en voor Tsuru is dat zo veel mogelijk mensen gelukkig en gezond maken.

Stevige ambities maar zeker niet onhaalbaar. Of je nu thuis bent, op het werk moet presteren of topsporter bent, een gezonde leefstijl is enorm belangrijk voor optimale prestaties en het verkrijgen of behouden van een goede gezondheid. Als jong bedrijf vinden we het fijn dat we een gevarieerd team van ambitieuze sporters kunnen helpen hun doelen te bereiken. Daarnaast zorgen we voor verbinding, onderling contact en kennisoverdracht tussen de verschillende disciplines.

 

Het Team Tsuru bestaat momenteel uit een de volgende atleten.

Zeilster Maxime Jonker

Mogul-skister Janneke Berghuis

Para-sprintster Kimberly Alkemade

Turner Casimir Schmidt

Shorttracker Jens van ‘t Wout

Shorttracker Melle van ‘t Wout

Een mooie mix van zomer- en wintersporters.

Maak kennis

Alle atleten nemen video’s op over de verschillende leefstijlgebieden, ze geven ons een inkijkje over wat voor hen bijvoorbeeld goede voeding is en nemen ons mee op een trainingskamp. Ook laten ze ons zien wat de impact van slaap is op hun prestaties en hoe ze bijvoorbeeld omgaan met stress tijdens grote wedstrijden.

Niet iedereen hoeft te bewegen of eten als een atleet, maar zij hopen hiermee wel een inspiratiebron te zijn voor ..

Klik op de oranje gekleurde leefstijlgebieden om de vlogs te bekijken.

Jens
Jens van ‘t Wout

Shorttrack

Shorttrack
Melle van ‘t Wout

Shorttrack

Mogulskiën
Janneke Berghuis

Mogulskiën

Kimberly Alkemade
Kimberly Alkemade

Para-sprint

Zeilen
Maxime Jonker

Zeilen

IMG_4096
Casimir Schmidt

Turnen