Top

Leuk dat je via Vitalogie Magazine bij ons bent gekomen!

Leefstijl

Onze leefstijl en mentale gesteldheid heeft veel invloed op hoe wij ons voelen. Wanneer de basis niet op orde is, zal het hoogst waarschijnlijk weinig effect hebben om aan persoonlijke ontwikkeling te werken.

Ons lichaam functioneert nu eenmaal niet goed als we te veel stress ervaren, niet goed slapen, onvoldoende bewegen en/of verkeerd eten.

Maar hoe weet je nu hoe je er voor staat op de verschillende leefstijl gebieden?

Wij hebben hier een wetenschappelijk onderbouwd rapport voor samengesteld. Door het invullen van een aantal vragen (tijdsduur ca. 15 minuten) kunnen wij je gedetailleerd voorzien van informatie over jouw scores op de Leefstijlgebieden; Voeding, Bewegen, Slaap, Stress en Ambitie. Daarnaast geven wij een inzage in jouw persoonlijkheid. Door dit inzicht en bewustwordingsoverzicht kun je daarna werken aan behoud of verbeteringen van een gezonde leefstijl. Bijvoorbeeld via ons Persoonlijk Leefstijl Advies werkboek of via losse Leefstijl e-learningmodules*.

Wacht niet langer; want jij wil toch ook graag weten hoe het met je gaat?

Voor organisaties:

Voor bedrijven en non-profit organisaties kunnen we een Leefstijl organisatie analyse samenstellen. Op basis van geanonimiseerde data (i.v.m. de privacy) kunnen we waardevolle inzichten geven over de mate van vitaliteit, leefstijl en persoonlijkheidskenmerken van je medewerkers. Desgewenst op vestiging, afdeling en/ of functieniveau. Maar ook uitgesplits op geslacht en leeftijd. Op basis daarvan kun je als organisatie zelf verder kijken OF en WAT je de medewerkers nog gaat aanbieden. Maar dat is dan in ieder geval wel gericht op de behoeftes van de mensen. Want fruit op het werk is natuurlijk altijd een goed idee maar als er binnen je organisatie bijvoorbeeld heel veel stress is dan is een appel en een peer niet voldoende.

Plan anders meteen een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in.

*Wij voldoen aan alle wet- en regelgeving die volgens de AVG vereist zijn en garanderen daarmee de privacy.