Top

Het begint met inzicht

Dat je op deze pagina bent gekomen wil zeggen dat je een voucher hebt ontvangen om zelf eerst, gratis en vrijblijvend, kennis te maken met een van onze diensten, namelijk het Vitaliteit en Leefstijl Inzichtsrapport.

Je kunt zelf ervaren wat wij voor jou en jouw collega’s kunnen betekenen!
Succes en veel plezier met je eigen rapport.


  Ik ga akkoord met de Privacy & Cookie Policy van Tsuru

  Hoe werkt het

  1. Je vult je gegevens in en ontvangt een persoonlijke uitnodiging om onze vragenlijsten in te vullen.
  2. Wij analyseren je gegevens en maken een rapport voor je aan.
  3. Je krijgt je persoonlijke rapport van +/- 50 pagina’s, gratis.

  Tsuru behandelt alle gegevens met absoluut behoud van privacy. Alle gegevens worden verwerkt volgens de AVG wet en -regelgeving.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Stilstand is achteruitgang. Daarom stellen veel organisaties ontwikkel- en/ of opleidingsbudgetten ter beschikking. In dit hectische Corona jaar is het goed mogelijk dat nog niet alles is ingevuld. En dat is jammer want investeren in medewerkers levert altijd een hoog rendement op. Bijvoorbeeld in gezondheid en vitaliteit van medewerkers zodat het verzuim afneemt en de productiviteit toeneemt. Maar het is ook een uiting van goed werkgeverschap waardoor medewerkers ook betere ambassadeurs worden van je organisatie en zich verbonden voelen. Tsuru heeft een aantal interessante e-learning oplossingen om mensen op een laagdrempelige manier te helpen en te trainen. Nieuwsgierig? Neem dan vrijblijvend contact op!

  De features

  Medewerkers vullen gevalideerde vragenlijsten in voor de 5 leefstijlgebieden. Elke Tsuru gebruiker ontvangt daarna een persoonlijk rapport met verdiepende informatie en adviezen, wetenschappelijk onderbouwd, opgesteld door ons team van experts.

  Op basis van de antwoorden uit de vragenlijsten worden scores voor de leefstijlgebieden berekend. Voor elk leefstijlgebied is een persoonlijk profiel samengesteld.

  Een geluk-, gezondheid- en motivatiescore wordt berekend aan de hand van beantwoorde vragen op 33 subdoelen met ieder een weging, bepaald door ons team van experts.

  Aan de hand van de big five persoonlijkheidsvragen wordt een profiel samengesteld met uitleg.

  BMI

  Een nauwkeurig BMI profiel wordt samengesteld, met persoon specifieke aanbeveling, persoonlijke ideaal situatie en Nederlands gemiddelde van iemand met gelijke kenmerken.

  Aan de hand van de gegevens wordt de BMR berekend, daaraan gekoppeld krijgt men een persoonlijk calorie inname advies.

  Een persoonlijkheidskleur aan de hand van het Tsuru kleuren model geeft persoonlijkheidseigenschappen weer.