Top

Gelukkige, gezonde en gemotiveerde werknemers (de 3 G’s)

gratis webinar | 17 mei, 10.00 uur

Wat

Welke factoren zijn van invloed op het werkgeluk, de gezondheid en motivatie van werknemers (de 3 G’s)? Hoe kan je deze drie G’s beïnvloeden als werkgever. Welke concrete toolings kan je inzetten als organisatie?

Waarom

De arbeidsmarkt is krapper dan ooit. En het vele thuiswerken van de afgelopen jaren heeft de afstand tussen werknemer en werknemer vergroot. Een risicovolle mix van factoren die maakt dat het van het grootste belang is om werknemers te binden en motiveren. Maar hoe doe je dat?

Wie

Dit gratis webinar wordt door HRCommunity georganiseerd in samenwerking met Tsuru. HRCommunity is hét toonaangevende HR portal in Nederland. Kom samen met je vakgenoten luisteren en ervaren hoe je ook voor jouw organisatie inzicht kunt krijgen in de mate van vitaliteit en  ontvang direct handige handvatten om de medewerkers binnen jouw organisatie gezonder, gelukkiger en gemotiveerder te maken of te houden. Je zult zien dat het (werk)geluk, de fysieke en mentale gezondheid op een duurzame manier toeneemt. En dat is weer goed voor het verlagen van het verzuim en het verhogen van de productiviteit.

“Veiligheid, vitaliteit en vakmanschap vormen de basis voor inzetbaarheid en productiviteit. ” – TNO

Sprekers

Kom er alles over te weten tijdens dit GRATIS webinar | 17 mei, 10.00u- 11.00u schijf je hier meteen in

    Ik ga akkoord met de Privacy & Cookie Policy van Tsuru