Top

Goed dat je meedoet!

Je bent nu aangemeld.

Powercoin

Alle teams gaan strijden om de meeste Powercoins te verdienen. Qare wil deze Powercoins omzetten in een donatie voor een goed doel.

Aan welk goed doel geef jij je Powercoins het liefst?
  • Stichting ALS Nederland – Een stichting die zich inzet om de genadeloze ziekte ALS te onderzoeken, de oorzaken te achterhalen en daardoor ook mogelijke toekomstige behandeling kan ontwikkelen.
  • CARE Nederland – Care ondersteun mensen op de moeilijkste plekken ter wereld bij het opbouwen van een beter bestaan. Dit doen ze door noodhulp te verlenen als gevolg van oorlogen of natuurrampen, vrouwelijk ondernemerschap te faciliteren en inspraak in besluitvorming te stimuleren
  • Voedselbanken Nederland – Een stichting die wekelijks eten uitdeelt aan meer dan 1 miljoen mensen in Nederland die onder de armoedegrens leven en het tijdelijk hard nodig hebben.
  • KiKa – Een stichting die zich inzet voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Upload hier jouw shake van de week

En verdien extra PowerCoins!

(Maximaal 2 files. Bestandtypes: .jpg | .png | .pdf )

    Wist je dat...?

    Creatieve types hebben vaak in elke hoek en op elke plank wel een plant staan. En dat zal ze vast helpen, want de wetenschap bevestigt het ook: de kleur groen versterkt de creativiteit! Kan jouw creativiteit wel een oppeppertje gebruiken? Omgeef je dan wat vaker met de kleur groen. Vreemd is het ook niet, groen is een kleur die synoniem staat voor positiviteit. Steek jezelf dus eens wat vaker in het groen, ga een wandeling maken door de natuur, en koop die kamerplant.

    Je privacy wordt te allen tijde gewaarborgd.